even voorstellen

Mijn naam is Peggy van den Boogaard ik ben 45 jaar oud, ik ben getrouwd en ben moeder van twee leuke jongens van 18en 16 jaar oud.

Verder heb ik drie honden een bernersenne hond genaamd Quinzie, en twee dwergpoedels genaamd Ravenzwarte Zijde van het Eendenwater haar roepnaam is Zijde en nu hebben we ook nog een dochter van onze Zijde onze Feylinn.

 Ik ben altijd gek geweest op honden en ik heb ook al mijn hele leven honden, ik heb een hele tijd les gegeven op een hondenschool in gedrag en gehoorzaamheid hiervoor heb ik een cursus gevolgd bij Martin Gaus. Sinds 2010 heb ik mijn eigen trimsalon wat echt mijn hobby is ik vind het heerlijk om met honden bezig te zijn. In eerste instantie is het begonnen met het leren knippen van mijn eigen hond toen was dat een boomertje wat inmiddels helaas is overleden op 15 jarige leeftijd.

 Ik vond  het trimmen zo leuk dat ik besloten heb om toch verder te gaan hierin.Vandaar dat ik natuurlijk ook een poedel heb gekocht eigenlijk in eerste instantie omdat je daar als trimster heel veel mee kunt en natuurlijk lekker op kunt oefenen maar ik ben nu helemaal verkocht aan dit ras en nu hebben we twee poedels een door mijzelf gefokt.

 Ik ben ook regelmatig op shows waar ik al hele goede resultaten heb behaald met mijn poedel. Ik vind het ook heel leuk om gewoon te gaan kijken hoe iedereen zijn hond voor brengt en naar alle kapsels van die honden te kijken dit is ook heel leerzaam.

Verder doe ik met mijn honden gehoorzaamheidstraining, echt voor de lol  gewoon lekker om met mijn honden bezig te zijn. Ook  heb ik de  cursus kynologie (KK1) gevolgd  gewoon om over honden in het algemeen meer te weten te komen dit dan vooral op het gebied van voortplanting,voeding,gedrag,erfelijkheid en rassenkennis.

Ook ga ik nog regelmatig naar rasspecialisatiecursussen om steeds nog bij te leren op het trimgebied want je bent in dit vak nooit uigeleerd!

Nieuwe reacties

17.08 | 20:06

Hoi
Wij hebben een Boonen die geknipt moet worden , neemt u nog nieuwe klanten aan en zo ja wanneer zou dat eventueel kunnen ?
Graag een mailtje.

...
09.08 | 12:35

Wat leuk Peggy om je site te bekijken!
Intensief maar mooi werk wat je doet!

...
30.04 | 20:49

Hoi Lisette Bel me maar gewoon even is makkelijker groetjes peggy

...
30.04 | 19:51

Hoi Peggy, je hebt vakantie? Zou een afspraak willen maken voor 16 mei als dat nog lukt. Gr. Liesette

...