de trimsalon

Elektrisch hondenbad

Wij hebben in de trimsalon een groot elektrisch bad waar met gemak de allergrootste honden in gewassen kunnen worden en voor de kleinste honden zit er een verstelbare bodem in zodat ze gewoon over de rand kunnen kijken. Verder worden alle honden 2 x gewassen met de K9 shampoo eerst in de stripp off dit is om de vacht diep te reinigen en ook de onderwol laat er goed van los, daarna worden ze nog met een passende verzorgende shampoo gewassen ook van K9. Als laatste wordt er nog een verzorgende creme ingedaan zodat de vacht nog heel lang makkelijk kambaar is. De plukhonden worden met een medicinale shampoo gewassen.

Wachtruimte

We hebben als het nodig is mooie benches waar de hond kan wachten op de baas voorzien van een lekker hondenkoekje maar over het algemeen lopen de honden gewoon lekker rond of liggen op de hondenbank een dutje te doen.

Keuken

De keuken,hier wordt de shampoo aangemaakt en kunnen we ons zelf voorzien van een bakkie koffie.

Trimtafels

We hebben een grote elektrische trimtafel waar een hele grote hond heel stabiel op staat. Ook hebben we nog een hydraulische trimtafel waar vooral de kleine honden op gedaan worden.

Clippervac en diverse waterblazers en fohns

Verder is de salon uitgerust met alle moderne apparatuur,waterblazers, staande fohn en nu ook de clippervac dit komt uit Amerika en is een soort stofzuiger die op je scheerapparaat wordt aangesloten en tijdens het scheren de haren omhoog zuigt waardoor het resultaat veel mooier is en ook de vacht op lange lengte met opzetkam afgeschoren kan worden.

Waar blijft mijn handdoek schiet een beetje op !

Na werktijd is er nog tijd om onze eigen honden te doen,hier Stefanie aan het werk met haar eigen middenslagpoedel ze is heel enthousiast en na een hele dag werk staat ze nog met een big smile haar eigen hond te doen dat wordt een hondentrimster met hart voor haar werk!

Uw kop

Hier is Demi aan het werk ze is al meer als een jaar mijn vaste hulp die altijd met goede zin en liefde voor de hondjes bezig is! Ze doet nu de opleiding dierenverzorging en daar is ze goed in! Als ik handen te kort kom is Demi altijd van de partij. Klein maar dapper en die komt er zeker wel om ook ooit van haar hobby haar werk te maken!

Demi vandaag haar eigen hondje geknipt met maar heel weinig hulp!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.08 | 20:06

Hoi
Wij hebben een Boonen die geknipt moet worden , neemt u nog nieuwe klanten aan en zo ja wanneer zou dat eventueel kunnen ?
Graag een mailtje.

...
09.08 | 12:35

Wat leuk Peggy om je site te bekijken!
Intensief maar mooi werk wat je doet!

...
30.04 | 20:49

Hoi Lisette Bel me maar gewoon even is makkelijker groetjes peggy

...
30.04 | 19:51

Hoi Peggy, je hebt vakantie? Zou een afspraak willen maken voor 16 mei als dat nog lukt. Gr. Liesette

...
Je vindt deze pagina leuk