Dagboek Feylinn en Fygo

Zaterdag 14 december met onze Feylinn meegedaan op de Winner in Amsterdam in de puppyklasse en superblij met het resultaat ze kreeg een veelbelovend met een hele mooie beoordeling erbij en ze werd beste puppy in haar rasgroep heel trots op mijn meisje!

Afgelopen zondag is Fygo door Christa en Bertus opgehaald, 2 lieve mensen waar Fygo helemaal in de watten gelegd wordt. Hij had lekker geslapen als een prinsje in bed want de bench zag hij niet zitten en ja een prinsje hoort natuurlijk in een bed! Ook had hij al goed gegeten en de reis was ook goed gegaan dus helemaal super ik wens Christa en Bertus heel veel geluk met Beertje! Ik heb hem natuurlijk wel gemist maar ik weet dat hij niks te kort zal komen bij zijn nieuwe baasjes en ga natuurlijk snel een keer kijken! Onze Feylinn maakt het ook heel goed het is iedere dag genieten van haar, zo leuk ze speelt ook nog heel veel met onze Zijde die vind het ook nog steeds gezellig die bedrijvigheid in huis ! En Feylinn vind onze Quinzie ook heel interesant alleen is dat nog niet wederzijds maar merk wel dat het steeds beter gaat en ben ervan overtuigd dat ze straks ook lekker tegen haar aan mag liggen net als onze Zijde altijd doet. Als ik met ze ga wandelen heb ik wel veel bekijks niemand loopt voorbij zonder iets te zeggen en moet zeggen ben ook heel trots op mijn meiden en het ziet er ook heel leuk uit een hele grote berner met een dwergpoedel met haar schattige kind!

Nog even samen met die lieve Fygo op de foto, straks gaat hij aan zijn nieuwe leven beginnen ik zal hem zeker missen zo'n geweldig hondje, maar gelukkig krijgt hij hele lieve baasjes!
Gezellige boel!

Nog 2 dagen en dan zit mijn werk als fokker erop wat betreft Fygo want zondag gaat hij naar zijn nieuwe baasje zal wel even moeilijk worden het afscheid maar heb er alle vertrouwen in dat hij goed terecht komt! Ik heb er alles aan gedaan om hem in ieder geval een goede start te geven en ga er nog even twee dagen van genieten het is mooi weer dus mog lekker wandelen deze dagen en natuurlijk knuffelen!

Nieuwe reacties

17.08 | 20:06

Hoi
Wij hebben een Boonen die geknipt moet worden , neemt u nog nieuwe klanten aan en zo ja wanneer zou dat eventueel kunnen ?
Graag een mailtje.

...
09.08 | 12:35

Wat leuk Peggy om je site te bekijken!
Intensief maar mooi werk wat je doet!

...
30.04 | 20:49

Hoi Lisette Bel me maar gewoon even is makkelijker groetjes peggy

...
30.04 | 19:51

Hoi Peggy, je hebt vakantie? Zou een afspraak willen maken voor 16 mei als dat nog lukt. Gr. Liesette

...