Dagboek Feylinn en Fygo

Ook hebben ze kennis gemaakt met de hondjes van mijn tante ze heeft 2 king charles spaniels die ook altijd mee gaan wandelen en dat ging harstikke goed!
Quinzie en Zijde weten de weg en de pups hobbelen er achter aan
Vandaag met zijn allen naar het grote bos geweest met de auto de pups hebben genoten, ze liepen aan staarten te trekken en met eikeltjes te sjouwen zo leuk!

Nog een weekje genieten van die kleine Fygo en dan gaat hij naar zijn nieuwe baasjes, het afscheid zal moeilijk worden het is zo'n leuk hondje!!! Vandaag zijn ze alletwee meegeweest naar de plaatselijke voetbalclub waar ze heel erg in de belangstelling stonden iedereen wilden aaien en knuffelen en wat zo grappig was iedereen zei wat zijn ze leuk wat is het voor ras heb bouviers gehoord en ook waren er mensen die dachten dat het doodles waren nee hoor meneer het zijn poedels oooo maar die hebben toch van die kale snuiten haha mensen denken dat de poedel dat van nature heeft nee hoor dat word geschoren ooo maar zo zijn ze veel leuker! Moet zeggen vind de poedel ook leuk zonder kortgeschoren snuit dus voorlopig hou ik het ook zo!

Fygo en Feylinn zijn dinsdag alweer 8 weken en ben de laatste week druk geweest met de socialisatie ze hebben heel veel gezien, een paar keer met de auto meegeweest en een keer bij Opa en Oma op visite, die wonen in een apartement dus was ook een hele ervaring eerst met de lift naar boven dan daar even op het balkon op schoot gezeten, waar ook vanalles te zien was want ze wonen langs een drukke weg. Iedere dag gaan ze nu ook een keer mee wandelen de ene keer in het bos de andere keer gewoon aan de riem langs de weg lopen en daarna zijn ze dan zo moe dat ze weer lekker slapen in hun vertrouwde omgeving. Ook ben ik al volop bezig met zindelijkheidstraining en overdag plassen en poepen ze netjes buiten iedere keer als ze wakker worden zet ik ze even buiten waar ze dan ook lekker even  spelen en ook vechten want soms gaat het er behoorlijk wild aan toe!! Sinds gisteren drinken ze niet meer bij onze Zijde ze willlen nog wel maar mag niet meer van onze Zijde.

Nieuwe reacties

30.04 | 20:49

Hoi Lisette Bel me maar gewoon even is makkelijker groetjes peggy

...
30.04 | 19:51

Hoi Peggy, je hebt vakantie? Zou een afspraak willen maken voor 16 mei als dat nog lukt. Gr. Liesette

...
28.04 | 08:50

Is goed bel je maandag even

...
27.04 | 18:46

Hoi Erica ik ben tot 13 mei op vakantie je kan me wel belllen voor een afspraak groetjes Peggy

...