dagboek pups Zijde 2014

Axel met zijn nieuwe baasje Irena dit was liefde op het eerste gezicht ze woont nog thuis bij haar ouders waar ook al een labrador en een York wonen en ze woont in hetzelfde dorp als ik dus ik zie die lieve Axel helemaal opgroeien!
Om gezondheidsredenen hebben Frans en Irene een moeilijk besluit moeten nemen om Axel terug te brengen met pijn in hun hart kwamen ze hem vrijdag terugbrengen. Axel heeft zich weer goed aangepast en speelt er vrolijk op los met zijn zus die nog tot as zaterdag bij ons is.Ze doen hun behoefte al netjes buiten en lopen al goed mee aan de riem ze gaan ook iedere dag een paar keer mee uit wandelen waar ze enorm van genieten!
Kijk hem zitten het prinsje bij de familie Prins hij is al helemaal gewend bij zijn nieuwe baasjes super leuk om te horen bedankt Wilma en Dirk voor de leuke foto van jullie samen met Nino!
Toch wel fijn dat een krullebolleke wat langer blijft ze draait al lekker mee en past zich goed aan al net zo lui als mijn eigen honden! De kennel is weg en nu dus vanacht voor de eerste keer in de bench maar overdag ligt ze lekker in haar vertrouwde mandje met mijn slof die moet erin haha
Vandaag was het de grote dag voor Alyssia, dus kreeg ze ook haar beste jurkje aan lekker in bad en geföhnd en toen wachten op de komst van Dineke en het ijs was weer meteen gebroken terwijl we aan de koffie zaten lag ze al heerlijk bij Dineke op schoot te slapen. De laatste 2 weken heeft Alyssia heel veel tijd doorgebracht bij mij op schoot maar dat zal nu zeker door Dineke worden overgenomen! Dineke heel veel plezier en geluk met die kleine meid!

Nieuwe reacties

30.04 | 20:49

Hoi Lisette Bel me maar gewoon even is makkelijker groetjes peggy

...
30.04 | 19:51

Hoi Peggy, je hebt vakantie? Zou een afspraak willen maken voor 16 mei als dat nog lukt. Gr. Liesette

...
28.04 | 08:50

Is goed bel je maandag even

...
27.04 | 18:46

Hoi Erica ik ben tot 13 mei op vakantie je kan me wel belllen voor een afspraak groetjes Peggy

...